Dani Demoulin


Grafisch Specialist

T. +32 (0)3 2319938 - dani@vandewaterdrukkerij.be

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche adviseer ik u graag in alles met betrekking tot druk, repro, kalenders en presentatiesystemen. Uw vragen zet ik graag om in goede uitgewerkte voorstellen.

Gebaseerd op de juiste kwaliteit/prijs verhouding.

Graag kom ik eens bij u langs!

dani@vandewaterdrukkerij.be
Van de Water Druk drukt onder meer huisstijlen, full colour, kalenders, doorschrijf formulieren en -bloks. Een echte alleskunner!
Kalendergigant is al jaren toonaangevend als producent van kalenders voor de Belgische markt. Kalendergigant staat niet alleen voor een goede werkbare kalender. Wij kijken graag verder dan dat!

Andere materialen voor kopschilden of het gebruik van bijzondere Coldfoil technieken maken van uw kalender pas echt een pronkstuk.

Specialist in meermaandskalenders!

dani@vandewaterdrukkerij.be
Al 14 jaar zijn wij Premium dealer van Expolinc, het A-merk op het gebied van modulaire presentatiesystemen. Zweedse kwaliteit met een levenslange garantie op de systemen.

Altijd de goede oplossing van Roll-Up bannersysteem tot complete beursstand.

Levenslange garantie op de systemen!

dani@vandewaterdrukkerij.be
Finiblok®, een formulier van formaat!

Schrijven, scheuren, opbergen, klaar! Op kantoor, in het magazijn, aan de toonbank, onderweg en overal waar formulieren worden uitgeschreven, komt het Finiblok® doorschrijfsysteem steeds goed van pas...

De kracht van de eenvoud!

dani@vandewaterdrukkerij.be