Op 1 december 2019 was het 60 jaar geleden...


dat Toon van de Water zijn bedrijf startte vanuit de van Beverenstraat in Schiedam.

Groot geworden door naast conventioneel drukwerk diverse stadsbladen uit te geven, in 1973 revolutionaire doorschrijfsets te introduceren en later in 1981 door het door ons zelf bedachte en ontwikkelde Finiblok® doorschrijfsysteem op de markt te zetten. Zijn innovatieve ondernemerschap hebben wij later in 2011 uitgebreid met Kalendergigant. Onze succesvolle kalenderformule voor de B2B markt met meer dan 800 afnemers en zo'n 300.000 kalenders. Laatste wapenfeiten zijn Presentatiegigant en Formulierengigant. Wij houden u op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen die er aan komen.

Uniek in digitaal...


Van de Water produceert hoog kwalitatief drukwerk op de allernieuwste longsheet printer van Ricoh, de 9210PRO.

Revolutionair omdat, naast de perfecte beeldkwaliteit, papier/karton tot 450 grams (600 micron) en een lengte van 126 centimeter geprint kan worden. Hiermee heeft Van de Water een enorme stap gezet in de schier oneindige mogelijkheden van digitale productie. Graag laten wij u onze nieuwe trots zien.Allround productiebedrijf


Modern, goed geoutilleerd grafisch bedrijf dat vanuit Schiedam haar producten met name afzet in Nederland en België.

Van de Water is specialist in druk, print & sign. Drukt en print onder meer huisstijlen, full color, kalenders, doorschrijfformulieren en -bloks. Outdoor en indoor signproducties.


Daarnaast is van de Water het productiebedrijf van vooraanstaande merken als Kalendergigant.nl, Formulierengigant.nl, Presentatiegigant.nl en Finiblok.nl.MEER OVER VAN DE WATER

Van de Water Klantenweb


Bij Van de Water regelt u uw drukwerkinkopen via het gratis Klantenweb (www.klantenweb.nl).

Via het Klantenweb kunt u uw bestellingen plaatsen, visitekaartjes aanmaken en heeft u een compleet overzicht van uw orderhistorie en drukwerkspecificaties. Bent u klant en heeft u nog geen inlog, vraag deze dan aan bij Anja Kalk.

T. +31 (0)10-2452529 - anja@vandewater.nl>DIRECT NAAR HET KLANTENWEB

Onze visie
is onze drijfveer


Actief meebewegen, alert inspelen op ontwikkelingen, voortdurend innoveren en waar mogelijk milieubesparende maatregelen nemen.

Dat alles met maar één doel: de klant aangenaam verrassen, meer nog dan alleen maar tevreden stellen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem en aandacht voor Arbo en Milieu zijn samen met onze know-how de ingrediënten waardoor wij de juiste partner voor u zijn.


Wij richten ons op business-to-business, dus veelal MKB en grote klanten met divisies c.q. vestigingen door heel Nederland, België en omringende landen en willen het liefst ons concept "zaken doen zonder zorgen" uitbreiden met nog meer advies in de voortrajecten.OOG VOOR DE TOEKOMST!

ISO-9001-2015 gecertificeerd sinds 1995


Van de Water garandeert dat haar opdrachtgevers kunnen rekenen op een goede beheersing van de orderstroom en de kwaliteit van het eindproduct.

We zien dan ook een duidelijke verschuiving van productgerichtheid naar een meer klant- en procesgerichte benadering. Wij zien dit als een kans. Het verbetermanagement is continue in beweging en wij staan dan ook open voor uw suggesties om onze kwaliteit en service verder uit te breiden.MEER OVER KWALITEITSZORG

Registratienummer SKH-COC-000292GD


Door de toenemende vraag naar FSC® papier heeft Van de Water dit certificaat in zijn bezit om voor u FSC gecertificeerd te kunnen produceren.

Kies als bedrijf om gebruik te maken van FSC-gecertificeerd papier. Niet alleen voor kopieerpapier en enveloppen is het eenvoudig op papier met het FSC-certificaat over te schakelen. Ook voor folders, nieuwsbrieven en bijvoorbeeld jaarverslagen zou eigenlijk ieder bedrijf voor FSC-papier moeten kiezen!


Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Van de Water draagt onder meer hiermee zijn steentje bij voor een beter milieu.MEER OVER FSC

Nooit meer op een lege plek grijpen!


Grijpt u ook wel eens op een lege plaats of is uw opslagruimte beperkt? Dan hebben wij voor u de juiste oplossing hiervoor.

Dan kunt u alle waardevolle vierkante meters voor uw core-business gebruiken en heeft u altijd voorraad. Niet alleen uw handels-en reclamedrukwerk, maar bijvoorbeeld ook uw vlaggen, pennen en ander promotiemateriaal. Geconditioneerd opgeslagen en altijd direct tot uw beschikking


Met een persoonlijke inlog heeft u via internet online inzicht in orderhistorie, actuele voorraad en kunt u materiaal afroepen. Deze opslag & logistieke afhandeling en Klantenweb maken het u heel gemakkelijk.MEER OVER OPSLAG & LOGISTIEK

Giganten
op het internet


Met Kalendergigant, Formulierengigant en Presentatiegigant is van de Water een serieuze speler op het internet.

Kalendergigant is in de afgelopen 8 jaar uitgegroeid tot één van de toonaangevende kalenderproducenten in Nederland. Met een zeer uitgebreid leveringsprogramma waarmee vooral de Nederlandse en Belgische markt wordt bediend. Voor kleine en grote oplagen.


Van de Water is van origine een echte formulierendrukker. Met Formulierengigant heeft u direct inzicht in de prijs door de overzichtelijke webshop.


Roll-up banner, beurswand of beachflag. Kijk op Presentatiegigant voor het volledige overzicht.MEER OVER BRANDING

Voor kwaliteit en duurzaamheid!Mijn naam is Anja Kalk.
Van de Water is sinds 1996 ISO 9001 gecertificeerd. Als verantwoordelijke hiervoor vertel ik u hier graag alles over.

Wilt u hierover meer weten?

Van de Water, voor maatwerk
in grafische communicatie

Onder het dak van Van de Water zijn een aantal unieke concepten gehuisvest die allemaal gebruik maken van de sterke productiecapaciteit en bijbehorende organisatie van drukkerij Van de Water. Concepten die zich de afgelopen jaren hebben bewezen als krachtige partner voor de grafische industrie en aanverwante bedrijfstakken. Deze concepten hebben allemaal een eigen website om u als afnemer volledig en uitgebreid te informeren.


kalendergigant.nl • formulierengigant.nl • presentatiegigant.nl • finiblok.nl