Trots op onze merken!

KG-logo-kleur-280px
FG-logo-kleur-280px
PG-logo-kleur-280px
FINI-logo-kleur-280px

Allround drukkerijbedrijf


Modern, goed geoutilleerd grafisch bedrijf dat vanuit Schiedam haar producten met name afzet in België en Nederland.

Van de Water Druk drukt onder meer huisstijlen, full color, kalenders, doorschrijfformulieren en -bloks.


Daarnaast is van de Water het productiebedrijf van vooraanstaande merken als Kalendergigant.nl, Formulierengigant.nl, Presentatiegigant.nl en Finiblok.nl..MEER OVER VAN DE WATER

Onze visie
is onze drijfveer


Actief meebewegen, alert inspelen op ontwikkelingen, voortdurend innoveren en waar mogelijk milieubesparende maatregelen nemen.

Dat alles met maar één doel: de klant aangenaam verrassen, meer nog dan alleen maar tevreden stellen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem en aandacht voor Arbo en Milieu zijn samen met onze know-how de ingrediënten waardoor wij de juiste partner voor u zijn.


Wij richten ons op business-to-business, dus veelal MKB en grote klanten met divisies c.q. vestigingen door heel Nederland en omringende landen en willen het liefst ons concept "zaken doen zonder zorgen" uitbreiden met nog meer advies in de voortrajecten.OOG VOOR DE TOEKOMST!

ISO-9001 gecertificeerd sinds 1995


Van de Water garandeert dat haar opdrachtgevers kunnen rekenen op een goede beheersing van de orderstroom en de kwaliteit van het eindproduct.

We zien dan ook een duidelijke verschuiving van productgerichtheid naar een meer klant- en procesgerichte benadering. Wij zien dit als een kans. Het verbetermanagement is continue in beweging en wij staan dan ook open voor uw suggesties om onze kwaliteit en service verder uit te breiden.


Intern doen we dat door regelmatig te brainstormen en met de daaruit komende verbeterprojecten gaan we dan weer aan de slag om ons kwaliteitszorgsysteem op een nog hoger plan te krijgen.MEER OVER KWALITEITSZORG

Registratienummer SKH-COC-000292GD


Door de toenemende vraag naar FSC papier heeft Van de Water dit certificaat in zijn bezit om voor u FSC gecertificeerd te kunnen produceren.

Kies als bedrijf om gebruik te maken van FSC-gecertificeerd papier. Niet alleen voor kopieerpapier en enveloppen is het eenvoudig op papier met het FSC-certificaat over te schakelen. Ook voor folders, nieuwsbrieven en bijvoorbeeld jaarverslagen zou eigenlijk ieder bedrijf voor FSC-papier moeten kiezen!


Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Van de Water draagt onder meer hiermee zijn steentje bij voor een beter milieu.MEER OVER FSC

Nooit meer op een lege plek grijpen!


Grijpt u ook wel eens op een lege plaats of is uw opslagruimte beperkt? Dan hebben wij voor u de juiste oplossing hiervoor.

Dan kunt u alle waardevolle vierkante meters voor uw core-business gebruiken en heeft u altijd voorraad. Niet alleen uw handels-en reclamedrukwerk, maar bijvoorbeeld ook uw vlaggen, pennen en ander promotiemateriaal. Geconditioneerd opgeslagen en altijd direct tot uw beschikking


Met een persoonlijke inlog heeft u via internet online inzicht in orderhistorie, actuele voorraad en kunt u materiaal afroepen. Deze opslag & logistieke afhandeling en Klantenweb maken het u heel gemakkelijk.MEER OVER OPSLAG & LOGISTIEK

Giganten
op het internet


Met Kalendergigant, Formulierengigant en Presentatiegigant is van de Water een serieuze speler op het internet.

Kalendergigant is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot één van de toonaangevende kalenderproducenten in België en Nederland. Met een zeer uitgebreid leveringsprogramma waarmee vooral de Belgische en Nederlandse markt wordt bediend. Voor kleine en grote oplagen.


Van de Water is van origine een echte formulierendrukker. Met Formulierengigant heeft u direct inzicht in de prijs door de overzichtelijke webshop.


Roll-up banner, beurswand of beachflag. Kijk op Presentatiegigant voor het volledige overzicht.MEER OVER BRANDING

Van de Water ondersteunt Cycle4Life...

Onlangs heeft drukkerij Van de Water een bijdrage geleverd aan ons Mountainbike project in Oeganda, ten behoeve van AMREF Flying Doctors. Daar wil ik Drukkerij Van de Water natuurlijk enorm voor bedanken!! Echt enorm gaaf en spontaan dat jullie dit doen! Met Cycle4Life gaat Rebien Ramlal, werkzaam bij Autohaag Zeeuw, dè Kia en Renault dealer van de omgeving Rotterdam, Schiedam en Haaglanden, in februari 2018 de uitdaging aan om op een mountainbike over de uitdagende wegen van Oeganda te fietsen. Dit alles om het bijzondere werk van Amref Flying Doctors te ondersteunen.

Kijk op 2018.africaclassic.nl/uganda-challenge voor meer informatie.

Voor kwaliteit en duurzaamheid!Mijn naam is Anja Kalk.
Van de Water is sinds 1996 ISO 9001 gecertificeerd. Als verantwoordelijke hiervoor vertel ik u hier graag alles over.

Wilt u hierover meer weten?

Van de Water, voor maatwerk
in grafische communicatie

Onder het dak van Van de Water zijn een aantal unieke concepten gehuisvest die allemaal gebruik maken van de sterke productiecapaciteit en bijbehorende organisatie van drukkerij Van de Water. Concepten die zich de afgelopen jaren hebben bewezen als krachtige partner voor de grafische industrie en aanverwante bedrijfstakken. Deze concepten hebben allemaal een eigen website om u als afnemer volledig en uitgebreid te informeren.


kalendergigant.nl • formulierengigant.nl • presentatiegigant.nl • finiblok.nl