Op 1 december 2019 was het 60 jaar geleden...


dat Toon van de Water zijn bedrijf startte vanuit de van Beverenstraat in Schiedam.

Groot geworden door naast conventioneel drukwerk diverse stadsbladen uit te geven, in 1973 revolutionaire doorschrijfsets te introduceren en later in 1981 door het door ons zelf bedachte en ontwikkelde Finiblok® doorschrijfsysteem op de markt te zetten. Zijn innovatieve ondernemerschap hebben wij later in 2011 uitgebreid met Kalendergigant. Onze succesvolle kalenderformule voor de B2B markt met meer dan 800 afnemers en zo'n 300.000 kalenders. Laatste wapenfeiten zijn Presentatiegigant en Formulierengigant. Wij houden je op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen die er aan komen.

Uniek in digitaal...


Van de Water produceert hoog kwalitatief drukwerk op de allernieuwste longsheet printer van Ricoh, de 9210PRO.

Revolutionair omdat, naast de perfecte beeldkwaliteit, karton tot 450 grams (600 micron) en een lengte van 126 centimeter geprint kan worden. In combinatie met personalisatie is dat een unieke combinatie en uniek in Nederland en België. Hiermee heeft Van de Water Print & Sign een enorme stap gezet in de schier oneindige mogelijkheden van digitale productie. Graag laten wij jou onze nieuwe trots zien.Allround productiebedrijf


Modern, goed geoutilleerd grafisch bedrijf dat vanuit Schiedam haar producten met name afzet in Nederland en België.

Van de Water is specialist in druk, print & sign. Drukt en print onder meer huisstijlen, full color, kalenders, doorschrijfformulieren en -bloks. Outdoor en indoor signproducties.


Daarnaast is van de Water het productiebedrijf van vooraanstaande merken als Kalendergigant.nl, Formulierengigant.nl, Presentatiegigant.nl en Finiblok.nl.MEER OVER VAN DE WATER

Van de Water Klantenweb


Bij Van de Water regel je jouw drukwerkinkopen via het gratis Klantenweb (www.klantenweb.nl).

Via het Klantenweb kun je bestellingen plaatsen, visitekaartjes aanmaken en heb je een compleet overzicht van orderhistorie en drukwerkspecificaties. Ben je klant en heb je nog geen inlog, vraag deze dan aan bij Anja Kalk.

T. +31 (0)10-2452529 - anja@vandewater.nl>DIRECT NAAR HET KLANTENWEB

Onze visie
is onze drijfveer


Actief meebewegen, alert inspelen op ontwikkelingen, voortdurend innoveren en waar mogelijk milieubesparende maatregelen nemen.

Dat alles met maar één doel: de klant aangenaam verrassen, meer nog dan alleen maar tevreden stellen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem en aandacht voor Arbo en Milieu zijn samen met onze know-how de ingrediënten waardoor wij de juiste partner voor jou zijn.


Wij richten ons op business-to-business, dus veelal MKB en grote klanten met divisies c.q. vestigingen door heel Nederland, België en omringende landen en willen het liefst ons concept "zaken doen zonder zorgen" uitbreiden met nog meer advies in de voortrajecten.OOG VOOR DE TOEKOMST!

ISO-9001-2015 gecertificeerd sinds 1995


Van de Water garandeert dat haar opdrachtgevers kunnen rekenen op een goede beheersing van de orderstroom en de kwaliteit van het eindproduct.

We zien dan ook een duidelijke verschuiving van productgerichtheid naar een meer klant- en procesgerichte benadering. Wij zien dit als een kans. Het verbetermanagement is continue in beweging en wij staan dan ook open voor jouw suggesties om onze kwaliteit en service verder uit te breiden.MEER OVER KWALITEITSZORG

Registratienummer SKH-COC-000292GD


Door de toenemende vraag naar FSC® papier heeft Van de Water dit certificaat in zijn bezit om voor u FSC gecertificeerd te kunnen produceren.

Kies als bedrijf om gebruik te maken van FSC-gecertificeerd papier. Niet alleen voor kopieerpapier en enveloppen is het eenvoudig op papier met het FSC-certificaat over te schakelen. Ook voor folders, nieuwsbrieven en bijvoorbeeld jaarverslagen zou eigenlijk ieder bedrijf voor FSC-papier moeten kiezen!


Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Van de Water draagt onder meer hiermee zijn steentje bij voor een beter milieu.MEER OVER FSC

Nooit meer op een lege plek grijpen!


Grijp jij ook wel eens op een lege plaats of is je opslagruimte beperkt? Dan hebben wij voor jou de juiste oplossing hiervoor.

Dan kun je alle waardevolle vierkante meters voor je core-business gebruiken en heb je altijd voorraad. Niet alleen handels-en reclamedrukwerk, maar bijvoorbeeld ook vlaggen, pennen en ander promotiemateriaal. Geconditioneerd opgeslagen en altijd direct tot je beschikking.


Met een persoonlijke inlog heb je via internet online inzicht in orderhistorie, actuele voorraad en kun je materiaal afroepen. Deze opslag & logistieke afhandeling en Klantenweb maken het jou heel gemakkelijk.MEER OVER OPSLAG & LOGISTIEK

Giganten
op het internet


Met Kalendergigant, Formulierengigant en Presentatiegigant is van de Water een serieuze speler op het internet.

Kalendergigant is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot één van de toonaangevende kalenderproducenten in Nederland. Met een zeer uitgebreid leveringsprogramma waarmee vooral de Nederlandse en Belgische markt wordt bediend. Voor kleine en grote oplagen.


Van de Water is van origine een echte formulierendrukker. Met Formulierengigant heb je direct inzicht in de prijs door de overzichtelijke webshop.


Roll-up banner, beurswand of beachflag nodig? Kijk op Presentatiegigant voor het volledige overzicht.MEER OVER BRANDING
 

Van de Water, maatwerk in communicatie


Trots op onze merken!

kalendergigant
formulierengigant
presentatiegigant
finiblok

Wilt u meer informatie of een offerte?

Meten = weten!

Bij van de Water meten ze graag hun prestaties. Bijvoorbeeld hoeveel procent van het papier dat zij bedrukken papier is dat uit, volgens vastgestelde normen, verantwoord beheerd bos komt. Of hun milieubesparingen over de periode dat zij met de Milieubarometer werken.

82%

Verbruik papier uit verantwoord beheerd bos

57%

Milieubesparingen


Onze klanten

 

Van de Water heeft een vakkundig team dat met veel ervaring werkt aan een perfecte uitstraling van uw drukwerk. Volledig ingericht op het zo efficiënt mogelijk verwerken van drukwerkproducties. Van complete huisstijl tot full-colour brochures, alles onder één dak, efficiënt met korte lijnen in de communicatie.